Plavaj in se zabavaj

DAN ZA SPREMEMBE: Plavaj in se zabavaj!

Dan za spremembe je največja vseslovenska prostovoljska akcija, ki poteka pod okriljem Slovenske filantropije. Nastala je z namenom spodbujanja državljanov vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. Z akcijo se nagovarja prebivalce Slovenije, da zavihajo rokave in skupaj vsaj za en dan postanejo prostovoljci in prostovoljke.

Akcija bo letos potekala v soboto, 9. aprila 2022, pod sloganom »Soustvarjamo skupnost«, kateri se bomo z veseljem pridružili tudi zaposleni v podjetju Šport Maribor d.o.o. Odločili smo se, da bomo ta dan svoj prosti čas in energijo namenili dobrim delom, ki bodo večala skupno dobro, solidarnost, spoštovanje in zaupanje.

V ta namen bomo ob 14. uri za vse ljubitelje plavanja in vodnih športov ter zdravega načina življenja odprli vrata kopališča Pristan, kjer vam bo na voljo BREZPLAČNO plavanje, kakor tudi naslednje športne aktivnosti:

 • SWIM CLINIC (plavanje za vsakogar)
  • skupinski hitri tečaj kravla/prsno (45 minut)
  • otroški spretnostni poligon v malem bazenu
  • možnost individualnega svetovanja (20 min/osebo)
 • ONMAT FIT (vadba z lastno težo na napihljivi blazini v bazenu)
  • preizkus vadbe Basic programa (vadba z lastno težo), kjer bodo udeleženci lahko spoznali različne sklope vadb

Stopnja vaj, kakor tudi animacijski program, bosta prilagojena glede na starostno skupino prijavljenih.

 • PRO DIVE (potapljaški klub)
  • poskusno potapljanje za otroke in odrasle

Če si že od nekdaj želite okusiti občutek breztežnosti in lebdenja v prostoru, kjer se vaši čuti izostrijo, običajne skrbi pa izzvenijo, je sedaj pravi čas, da si to željo izpolnite.

Zaradi omejenih kapacitet, se je za vse aktivnosti potrebno predhodno prijaviti. Prijavite se lahko TUKAJ. Prijave sprejemamo do četrtka, 7. aprila do 24. ure oz. do zapolnitve prostih mest.

Za morebitne dodatne informacije ali pojasnila smo vam na razpolago na elektronskem naslovu: danzaspremembe@eyof-maribor.com .

Veselimo se druženja z vami!

Prijavni obrazec

Prijave so zaprte.